Keyless ignition? - Kawasaki Z125 Forum
 2Likes
  • 1 Post By crakerjac
  • 1 Post By dodge
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 12-04-2019, 12:52 AM Thread Starter
Senior Member
 
dodge's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Aggieland
Posts: 143
Keyless ignition?

Trying to wire in a Digital GaurdDawg keyless ignition system kit. Supposed to be plug and play, but not so. Wondering if anyone had any experience trying to wire in one of these?


Thanks!

Hyla cinerea
dodge is offline  
post #2 of 7 (permalink) Old 12-04-2019, 12:54 AM
Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 92
No but most Kawasaki's require a 100ohm resistor in the ignition circuit
Greedy is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 12-04-2019, 07:28 PM Thread Starter
Senior Member
 
dodge's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Aggieland
Posts: 143
Yeah, the resistor comes with the kit. Has a 4 wire connection coming out of module and just 2 that go into the Z ignition switch. Waiting to hear back from Guard Dawg as what to do etc.
dodge is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 12-05-2019, 12:28 PM
Senior Member
 
crakerjac's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Minnesota
Posts: 683
Is there something specific you are hung up on? There isn't much to these bikes... I'd assume it's pretty straight forward.
Kaw'ee likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


[This space for rent]
crakerjac is online now  
post #5 of 7 (permalink) Old 12-06-2019, 02:10 AM Thread Starter
Senior Member
 
dodge's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Aggieland
Posts: 143
Think I got the wiring issue resolved-just need to connect it all together. Turns out I had looked at the wiring diagram for another Z model. The J model has 3 wires into/out of the ig switch. Will update for sure here.
crakerjac likes this.
dodge is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 12-06-2019, 04:15 PM Thread Starter
Senior Member
 
dodge's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Aggieland
Posts: 143
Will have to wait as looks like my stalling/engine cut out issue was due to an aftermarket ecu failing. Hoedar. Runs fine with the stock back in place. Looking at other options now for ecu. Ecotrons....Aracer? thoughts?

thanks!
dodge is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 12-06-2019, 06:09 PM
Senior Member
 
crakerjac's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Minnesota
Posts: 683
What is Hoedar saying about the dead ECU?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


[This space for rent]
crakerjac is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome